پایان نامه فاصله مورد نیاز ساختمان های با قاب خمشی فولادی، به منظور جلوگیری از برخورد در حین زلزله،
.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
 
دوستان عزیز اینم یکی دیگر از پایان نامه های جدید و ناب رشته مهندسی عمران سازه پروژه ای که تا کنون در هیچ سایتی به شکل word یا اصلا در هیچ فرمتی ارائه نشده است این پروژه بنا به درخاست عده ای از مشتریان فروشگاه با زحمت بسیار زیاد تهیه و در اختیار شما قرار می گیرد امید هست باعث رضایت خاطر شما باشد دوستان این پروژه در حدود 120 صفحه میباشد
دسته بندی عمران و نقشه کشی
بازدید ها 5
فرمت فایل doc
حجم فایل 7044 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 120
پایان نامه فاصله مورد نیاز ساختمان های با قاب خمشی فولادی، به منظور جلوگیری از برخورد در حین زلزله،  باتحلیل غیر خطی به روش ارتعاشات تصادفی

فروشنده فایل

کد کاربری 977
کاربر
 
 

باسلام. دوستان عزیز اینم یکی دیگر از پایان نامه های جدید و ناب رشته مهندسی عمران - سازه. پروژه ای که تا کنون در هیچ سایتی به شکل word یا اصلا در هیچ فرمتی ارائه نشده است. این پروژه بنا به درخاست عده ای از مشتریان فروشگاه با زحمت بسیار زیاد تهیه و در اختیار شما قرار می گیرد. امید هست باعث رضایت خاطر شما باشد. دوستان این پروژه در حدود 120 صفحه میباشد که در شش فصل کار شده است با ذکر فهرست مطالب.فصل بندی.منابع بصورت فارسی و لاتین و غیره که در مجموع بصورت جامع و کامل در فرمت word قابل ویرایش در اختیار شما قرار میگیرد.

چکیده

یکی از پدیده هایی که در خلال زلزله های شدید قابل رویت است برخورد بین ساختمانهای مجاور هم در نتیجه ارتعاش ناهمگون ساختمان ها می باشد. نیرویی که از برخورد بین ساختمانها بوجود می آید) نیروی تنهای(Pounding)( در طراحی در نظر گرفته نمیشود و در نتیجه منجر به شکل گیری تغییر شکلهای پلاستیک و گسیختگی های موضعی و کلی می گردد. از مهمترین راهکارهای ارائه شده در زمینه حذف نیروی تنه ای می توان به تعبیه درز انقطاع کافی بین دو ساختمان مجاور هم، اشاره کرد. در این تحقیق فاصله مورد نیاز بین سازه های با سیستم قاب خمشی فولادی با تحلیل غیر خطی به روش ارتعاشات پیشا محاسبه شده و اثر پارامتر ها ی دینامیکی (زمان تناوب، میرایی، جرم) روی این فاصله بررسی گردید. همچنین رابطه ای برای محاسبه درز انقطاع مدلهای سازه ای مورد نظر پیشنهاد شده و نتایج حاصل از این رابطه با روابط آیین نامه های IBC2006 و استاندارد 2800 ایران مقایسه گردید.
نتایج نشان می دهند که با نزدیک شدن زمان تناوب دو سازه و همچنین افزایش میرایی، فاصله بین سازهها کاهش می یابد. با مقایسه درز انقطاع محاسباتی به روش ارتعاشات تصادفی در دو حالت تحلیل خطی و غیر خطی مشاهده می شود که برای مدلهای تا چهار طبقه نتایج تحلیل خطی و غیر خطی تقریبا نزدیک به هم می باشند. ولی برای سازه های بیشتر از چهار طبقه، نتایج تحلیل خطی بیشتر از تحلیل غیر خطی می باشد و با افزایش تعداد طبقات این اختلاف بیشتر می شود. همچنین، درز انقطاع محاسباتی بر اساس استاندارد 2800 ایران برای سازه های تا 7 طبقه، کمتر و برای سازه های بیشتر از 7 طبقه، بیشتر ازمقدار بدست آمده بر اساس آیین نامه IBC2006 و روش استفاده شده در این تحقیق می باشد.








:: موضوعات مرتبط: دانشگاهی , عمران ونقشه کشی , ,
:: برچسب‌ها: عمران،نقشه کشی،معماری،جزوه،مقاله ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمد
ت : دو شنبه 2 بهمن 1396
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی